Windows8 on FitPC1?

fit-PC1 owners are welcome to post questions here.
Post Reply
kentpalmer
Posts: 2
Joined: Sun Apr 15, 2012 5:44 pm

Windows8 on FitPC1?

Post by kentpalmer »

Is it possible to install Windows8 on FitPC1?

irads
Site Admin
Posts: 2366
Joined: Mon Mar 16, 2009 2:11 pm

Re: Windows8 on FitPC1?

Post by irads »

I doubt that 256mb is nearly enough for win8
-------------------------
Irad Stavi
Forum admin

-------------------------

alpha_one_x86
Posts: 26
Joined: Tue Jul 20, 2010 7:12 pm

Re: Windows8 on FitPC1?

Post by alpha_one_x86 »

Windows 7+ need SSE instruction. AMD Geode not have, then impossible.
My project for do file copy: http://ultracopier.first-world.info/

Post Reply

Return to “fit-PC1 questions”