Is Auto-On now standard?

Post Reply
Squintz
Posts: 2
Joined: Tue Dec 29, 2009 6:48 pm

Is Auto-On now standard?

Post by Squintz »

I just put an order in with TheBookPC.com for two Fit-PC2-ON units. I got a quote last week and then today I get an e-mail saying the 2 units are now $40 more because RAM went up and also All future Fit-PC2 units will include Auto-On. I just wanted to confirm this.

Any details available on the change?

irads
Site Admin
Posts: 2364
Joined: Mon Mar 16, 2009 2:11 pm

Re: Is Auto-On now standard?

Post by irads »

fit-PC2 price was indeed raised due to rise in DRAM price.
CompuLab is in a transition to a new revision of fit-PC2 that incorporates auto-on as standard, but there are many units in the distribution channel of revision 1.21 without auto-on. If auto-on is required it is worth double checking if the feature is available before placing the order. For example on amazon.com units are currently at the old price and without auto-on.
-------------------------
Irad Stavi
Forum admin

-------------------------

Knightblade
Posts: 1
Joined: Mon May 24, 2010 6:52 pm

Re: Is Auto-On now standard?

Post by Knightblade »

I am seeing the new Revision 1.4 version of the Fit-PC on Amazon, which clearly states that it includes the auto-on feature. Can you confirm that this is the case? Thanks.

http://www.amazon.com/CompuLab-fit-PC2- ... 58&sr=1-12

irads
Site Admin
Posts: 2364
Joined: Mon Mar 16, 2009 2:11 pm

Re: Is Auto-On now standard?

Post by irads »

Yes. Auto-on is now standard. I posted about it on http://twitter.com/fit_pc2 - I recommend following.
-------------------------
Irad Stavi
Forum admin

-------------------------

Post Reply

Return to “Auto-ON”