Failed Airtop?

Post Reply
mjgraves
Posts: 2
Joined: Thu Nov 16, 2017 4:17 pm

Failed Airtop?

Post by mjgraves »

I've have an Airtop (order Compulab K-170221-07-I on Feb 22, 2017) in use since April. The system has been running (Windows 10 Pro) normally for months with a single SSD, so I'm confident that the memory is good.

Earlier this week I installed a second SSD. This is a very simple procedure. However, since then the Airtop will not boot. There's no video output at all.

I followed the troubleshooting guidance offered here: http://fit-pc.com/wiki/index.php/Airtop_Troubleshooting with no effect.

Per that page, I've tried:

- BIOS reset
- Booting with/without the storage frame.
- Reseated memory
- Used a DMM to verify that two of the four pins on the power supply read 19vdc.

Further:

- When powered on the status LCD works, I can navigate to the power consumption display which reports 13w.
- None of the video outputs (GTX or Intel) ever show any output. No BIOS messages or POST.
- USB connected keyboard shows no status lights.

Are there any further diagnostic procedures I can try? What course of action do you recommend?

PS - I emailed this info to support@ a few days ago, but have had no reply beyond the auto response.
Michael Graves
mgraves@mstvp.com
http://www.mgraves.org
o+1-713-861-4005
c+1-713-201-1262
sip:mgraves@mjg.onsip.com
skype mjgraves

irads
Site Admin
Posts: 2365
Joined: Mon Mar 16, 2009 2:11 pm

Re: Failed Airtop?

Post by irads »

Hello Michael,

Your inquiry has been received and forwarded to engineering for further diagnosis. Airtop HW engineer sent some questions. Please check your email.

Thank you for your patience.
-------------------------
Irad Stavi
Forum admin

-------------------------

Post Reply

Return to “General Airtop questions”