pcle modem installed but no internet connection

Post Reply
gunjar
Posts: 34
Joined: Tue May 18, 2010 2:17 am

pcle modem installed but no internet connection

Post by gunjar »

Hi recently purchased a Fitlet-iA10, and one of Compulabs pcle card modems.

Removed the WiFi Pcle card and installed a micro sim card and the pcle modem card and aerial.

But when I go to my browser it tells me I'm in offline mode and thats as far as I get, it just won't connect.

Should I have also run drivers (if so where from) for the modem card or some other soft ware.
Any ideas would be very welcome.

Gunjar

irads
Site Admin
Posts: 2364
Joined: Mon Mar 16, 2009 2:11 pm

Re: pcle modem installed but no internet connection

Post by irads »

This may be the result of SIM card wiring errata in fitlet rev 1.1.
See http://www.fit-pc.com/wiki/index.php/Fi ... rata_Notes

I suggest you contact support@fit-pc.com to check most effective solution.
-------------------------
Irad Stavi
Forum admin

-------------------------

gunjar
Posts: 34
Joined: Tue May 18, 2010 2:17 am

Re: pcle modem installed but no internet connection

Post by gunjar »

Hi irads,

Thanks, but the issue seems to have solved itself, after several days of nothing each time I attempted to connect, yesterday it did just that, connected!

I didn't do anything different.

Now it connects every time as if nothing had been wrong before.

Computers, sent to amaze us!!!!!!!

So no need to hassle support.
Regards
Gunjar

Post Reply

Return to “fitlet hardware”