Migrate FitPC2 to Fitlet

Post Reply
schling
Posts: 9
Joined: Fri Jul 12, 2013 11:24 pm

Migrate FitPC2 to Fitlet

Post by schling »

Hello,

I have a FitPC2 controlling my observatory for several years now (Windows 7 Pro, with lots of special software installed), and am considering an upgrade to a Fitlet . No idea whether I could migrate my FitPC2 system disk or whether this involves re-building my system from scratch (something I would hate to do ...).

Any advice much appreciated,

Robert

irads
Site Admin
Posts: 2365
Joined: Mon Mar 16, 2009 2:11 pm

Re: Migrate FitPC2 to Fitlet

Post by irads »

I am glad to hear fit-PC2 works for you as it should.

I recommend migrating to the new fitlet2 if possible (Windows 10).
If you wish to stay with Windows 7 than fitlet is a good choice.
Unfortunately the system disk of fit-PC2 will not work with a newer PC. You will have to be re-install.
-------------------------
Irad Stavi
Forum admin

-------------------------

schling
Posts: 9
Joined: Fri Jul 12, 2013 11:24 pm

Re: Migrate FitPC2 to Fitlet

Post by schling »

Thanks. Just to be clear: there would be no way to use a Acorns True Image backup of the system disk to migrate to the new fitlet2 disk?

irads
Site Admin
Posts: 2365
Joined: Mon Mar 16, 2009 2:11 pm

Re: Migrate FitPC2 to Fitlet

Post by irads »

No. Operating system has to be installed.
-------------------------
Irad Stavi
Forum admin

-------------------------

Post Reply

Return to “General fitlet questions”