Search found 7 matches

by mrd
Thu Mar 10, 2016 3:08 pm
Forum: General fit-PC3 questions
Topic: Does not see msata drive
Replies: 5
Views: 5733

Re: Does not see msata drive

Here is the memory. I used the same exact ones in another fit-pc3 that has been running for over a year.

http://www.amazon.com/gp/product/B008LT ... detailpage
by mrd
Thu Mar 10, 2016 1:15 pm
Forum: General fit-PC3 questions
Topic: Does not see msata drive
Replies: 5
Views: 5733

Re: Does not see msata drive

I've tried all of that with no help.

I was hoping for someone to tell me that I have to change a BIOs setting, but I will send this in an email to support.
by mrd
Thu Mar 10, 2016 1:38 am
Forum: General fit-PC3 questions
Topic: Does not see msata drive
Replies: 5
Views: 5733

Does not see msata drive

I have a new fit-pc3 that I installed memory and a 500gb msata drive and when I attempt to install Ubuntu server it can not find the drive. I have updated the bios to the latest.

Please advise
by mrd
Wed Oct 15, 2014 8:41 pm
Forum: Linux on fit-PC3
Topic: Ubuntu 14.04 sees only half of 16GB memory
Replies: 5
Views: 5643

Re: Ubuntu 14.04 sees only half of 16GB memory

I need a general idea if the is is a hardware issue or simply a kernel problem with the OS that I am running?
by mrd
Wed Oct 01, 2014 9:07 pm
Forum: Linux on fit-PC3
Topic: Ubuntu 14.04 sees only half of 16GB memory
Replies: 5
Views: 5643

Re: Ubuntu 14.04 sees only half of 16GB memory

Any update?
by mrd
Mon Sep 22, 2014 11:42 pm
Forum: Linux on fit-PC3
Topic: Ubuntu 14.04 sees only half of 16GB memory
Replies: 5
Views: 5643

Re: Ubuntu 14.04 sees only half of 16GB memory

I tried installing the pae kernel and now it core dumps on boot so I guess that won't work...
by mrd
Mon Sep 22, 2014 3:55 pm
Forum: Linux on fit-PC3
Topic: Ubuntu 14.04 sees only half of 16GB memory
Replies: 5
Views: 5643

Ubuntu 14.04 sees only half of 16GB memory

Upgraded to latest BIOS and the BIOS shows 16GB, but the newly installed OS does not and sees only half in /proc/meminfo and free -m.

Anyone know if this is an OS problem?

Thanks

Go to advanced search