Search found 5 matches

by rfaircloth
Tue Sep 12, 2017 11:47 pm
Forum: Other operating systems on fit-PC3
Topic: XenServer 6.2 on Fit-PC3 Pro
Replies: 9
Views: 13088

Re: XenServer 6.2 on Fit-PC3 Pro

It looks like the link in my last post is 404. I decided to upgrade XenServer from 6.5 to 7.2 this evening and ran into the same GPT problem. The instructions are below: This is an excerpt from https://major.io/2012/01/13/xenserver-6-disable-gpt-and-get-a-larger-root-partition/ but it is still valid...
by rfaircloth
Mon Jan 26, 2015 7:12 am
Forum: Other operating systems on fit-PC3
Topic: XenServer 6.2 on Fit-PC3 Pro
Replies: 9
Views: 13088

Re: XenServer 6.2 on Fit-PC3 Pro

Update: Success! I decided to give XenServer 6.5 (Creedence) shot. I ended up with the same problem as last time: Boot menu. Since I had a bit of time and I really want to run Creedence, I started digging around and found these instructions: http://www.ulrikchristensen.com/2013/07/xenserver-will-not...
by rfaircloth
Tue Aug 27, 2013 7:19 am
Forum: Other operating systems on fit-PC3
Topic: XenServer 6.2 on Fit-PC3 Pro
Replies: 9
Views: 13088

Re: XenServer 6.2 on Fit-PC3 Pro

I'm glad you got it to work, and I agree with you. This really is a nice little platform for virtualizing home servers. I'm currently running a DLNA media server, DNS/DHCP server, squid cache, and a build host. No problems here so far.

Randy
by rfaircloth
Mon Aug 26, 2013 4:11 am
Forum: Other operating systems on fit-PC3
Topic: XenServer 6.2 on Fit-PC3 Pro
Replies: 9
Views: 13088

Re: XenServer 6.2 on Fit-PC3 Pro

Thanks Kev. I was able to get XenServer 5.6 SP2 to install and boot. The next test was 6.1 and 6.2, neither of which would boot, just go to the boot/app menu. I'm currently running vSphere 5.1 (Build 1065491). I'm running BIOS SBC_2.1.0.333_13 X64 according to the vSphere management tool. Thanks Randy
by rfaircloth
Sat Jul 13, 2013 3:07 am
Forum: Other operating systems on fit-PC3
Topic: XenServer 6.2 on Fit-PC3 Pro
Replies: 9
Views: 13088

XenServer 6.2 on Fit-PC3 Pro

Hello all. I have a recent Fit-PC3 with the 120GB SSD and would like to run XenServer 6.2 on it as a home server. I was successful in getting the software installed, but on a reboot I get the boot/app screen. This suggests to me that the bootblock isn't getting written correctly and a bootloader can...

Go to advanced search