Search found 14 matches

by mirumu
Thu Feb 23, 2012 12:49 am
Forum: fit-PC3 faults and troubleshooting
Topic: Audible humming / ticking in fit-PC3
Replies: 44
Views: 31336

Re: Audible humming / ticking in fit-PC3

That sounds great. Thanks once again.
by mirumu
Mon Jan 23, 2012 8:15 pm
Forum: fit-PC3 faults and troubleshooting
Topic: Audible humming / ticking in fit-PC3
Replies: 44
Views: 31336

Re: Audible humming / ticking in fit-PC3

Is the power supply that generates the noise internal to the box? Or external? This may make a difference for some of us who can place the CPU unit where noise would be a problem. But can relocate the power supply part further away. Sorry for the confusion. There is an external power supply, but I ...
by mirumu
Thu Jan 19, 2012 8:55 am
Forum: fit-PC3 faults and troubleshooting
Topic: Audible humming / ticking in fit-PC3
Replies: 44
Views: 31336

Re: Audible humming / ticking in fit-PC3

Yes, it sounds like the little ticks of laptop hard drive seeking, but unlike a laptop HD, it doesn't ever stop doing it. I understand that you consider this to be normal behaviour and that it doesn't affect the reliability which was certainly my initial concern, but if I can offer some customer fee...
by mirumu
Tue Jan 17, 2012 5:41 am
Forum: fit-PC3 faults and troubleshooting
Topic: (solved) fit-PC3 pilot batch incompatibility with some SSDs
Replies: 11
Views: 11361

Re: fit-PC3 pilot batch does not boot with some SSDs (solved

I tried a OWC Mercury Extreme Pro 60GB SSD in my Fit-PC3 LP, this drive uses the same Sandforce chip as the OCZ Vertex 2. I can boot off the drive, and the front LED doesn't flicker, but I do get the constant ticking sound described by Linuxshoppen. In other systems this drive is completely silent. ...
by mirumu
Thu Jan 05, 2012 8:47 pm
Forum: fit-PC3 faults and troubleshooting
Topic: (solved) fit-PC3 pilot batch incompatibility with some SSDs
Replies: 11
Views: 11361

Re: Supported SSD drives (fit-PC3 LP pilot)

If there is a problem it doesn't seem to affect all OCZ models. I've an OCZ Vertex 3 120GB, VTX3-25SAT3-120G, in my pilot batch fit-PC3 LP. One of their SATA3 drives. Seems to be working without issue so far.
by mirumu
Fri Dec 30, 2011 4:07 am
Forum: Other operating systems on fit-PC3
Topic: VMware vSphere ESXi 5.0 Hypervisor
Replies: 8
Views: 10965

Re: VMware vSphere ESXi 5.0 Hypervisor

Well my Fit-PC3 LP arrived today and I tried out ESXi 5.0. I'm impressed, it actually installs and works perfectly without a hitch. VMWare detects the CPU as an AMD G-T40E Brazos with both cores available, the SATA3 controller and it's drives are detected fine, the ethernet port too, and 3.7GB of RA...
by mirumu
Thu Dec 29, 2011 6:35 am
Forum: General fit-PC3 questions
Topic: Fit PC3 update please
Replies: 7
Views: 5702

Re: Fit PC3 update please

Mine arrived in the country quickly (New Zealand), but since then has spent 4 days waiting for UPS to move it the last 100km or so to where I live. UPS and Fedex shipping always seems to be extra slow in these parts. Happened with my Fit-PC2 as well. :(
by mirumu
Wed Dec 21, 2011 8:05 pm
Forum: General fit-PC3 questions
Topic: Fit PC3 update please
Replies: 7
Views: 5702

Re: Fit PC3 update please

prpixel wrote:Have any units shipped yet?
FYI, I got a shipping notice for mine this morning.
by mirumu
Sat Nov 26, 2011 8:50 pm
Forum: Linux on fit-PC3
Topic: Linux performance and AMD
Replies: 24
Views: 19794

Re: Linux performance and AMD

I've not tried with a Fit-PC3 yet obviously, but the open source ATI driver for Linux is known to work with the HD 6320. The proprietary ATI driver does too. I tried Ubuntu 11.10 with a HD63 1 0 myself recently which I believe only differs from the HD63 2 0 in clock rate, and it performed very well ...
by mirumu
Sat Nov 26, 2011 3:10 am
Forum: Other operating systems on fit-PC3
Topic: VMware vSphere ESXi 5.0 Hypervisor
Replies: 8
Views: 10965

Re: VMware vSphere ESXi 5.0 Hypervisor

I've a copy of ESXi 5.0 around that I can try when my Fit-PC3 LP arrives. I'm planning to put Linux on mine, but I'll give ESXi a go beforehand and post what I find in this thread. I'd hazard a guess it'll be the SATA controller VMWare will have trouble with if anything. I've not had much luck runni...

Go to advanced search